Announcing the 2019 Nina Brekelmans Race for Girls

AnnouncingRace.jpg

The the fourth annual Nina Brekelmans Race for Girls on Saturday, April 27, has arrived! The event is open to all girls ages 8 to 14, and participation is free of charge. The 2019 competition will be held at Al Hussein Public Parks at the same location as our 2018 race.

الأعلان عن السنة الرابعة لسباق نينا للبنات و الذي سوف يجري يوم السبت المصادف يوم ٢٧ من شهر أبريل. السباق مفتوح لكل الفتيات ما بين العمر ٨ و ١٤ سنة، و المشاركة في السباق مجاناً. سباق سنة ال ٢٠١٩ سوف يجري في حدائق الحسين العامة في نفس موقع سباق السنة الماضية، ٢٠١٨. 

AnnouncingRace2.jpg

Registration opens at 9:00am, with the race starting at 10am. Girls will compete in either the 8 to 10 or 11 to 14 category, and awards will be given to the top three finishers in each division. The awards ceremony will follow the conclusion of both races.

التسجيل يبدأ عند الساعة التاسعة صباحاً، و السباق سوف يبدأ عند الساعة العاشرة صباحاً. الفتيات سيتنافسن في أما فئة الأعمار ال ٨ الى ١٠ أو ال ١١ الى ١٤ سنة، و الجوائز ستعطى الى المراكز الثلاثة الأولى في كل فئة. حفل التكريم سوف يجري بعد إنتهاء السباقين. 

Note, for girls who attended our camp, this location differs slightly from camp practice field. Please reference the map and coordinates for the race details.

ملاحظة: للفتيات اللواتي حضرنَ معسكر التدريب، موقع السباق يختلف قليلاً عن موقع التدريب. الرجاء مراجعة الخريطة و الأحداثيات لتفاصيل السباق.

AnnouncingRace3.jpg